tisdag 27 december 2011

Det blev inte alls som vi tänkt...

Julhaveri, undrar om det ordet finns. Hos oss existerar tyvärr det ordet. Jag har inte skrivit på ett par dagar eftersom jag och Amanda legat på sjukhus. På juldagen åkte vi in till akuten för att få hjälp med hennes förstoppning. Vi var på akuten hela eftermiddagen och avslutade kvällen med att bli inskrivna på barnavdelningen. Amanda var uttorkad och behövde dropp under natten. Det är inte alls särskilt lätt att sova på sjukhuset. Dels lyssnade jag på Amanda som hostade hela tiden. Dels lät droppmaskinen jättemycket. Klockan tickade osv... Ja, jag är jättekinkig med ljud när jag sover. Tack och lov blev hon pigg och efter lunch på annandag jul fick vi åka hem. Simon och Greger kom och hämtade oss.
Nu har vi haft ett lugnt dygn hemma. Amanda är pigg och äter och leker. Simon lånade vi ut till farmor och farfar idag så att han fick leka och busa lite.
När de lämnade tillbaka Simon hade de med sig chokladkaka och grädde. MUMS!
Nu är det lite dans vid (inte runt) granen. Strax är det sovdags. I kväll känner jag för första gången att man kan andas ut och förhoppningsvis kan vi få en lugn natt.
Vi håller tummarna för att vi kan åka till min syster och fira nyår. Vi vill ju verkligen träffa dem allihop. Det blir lilljulafton på fredagen med mormor. På nyårsdagen får vi ta en tur till Danderyds sjukhus och hälsa på min pappa.
Har ni inget annat för er så kan ni väl hålla en tumme eller två för oss.
/Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar