fredag 2 december 2011

2:a december 2011

Jag är oändligt tacksam för att jag faktiskt har hela min 1:a familj (mamma, pappa, syskon) i livet. Jag kan när som helst lyfta telefonluren när jag vill prata med dem.

Jag kan sätta mig i bilen o köra ett par timmar när jag vill träffa dem. Jag vet att många inte har förmånen att kunna göra så, men jag kan och det är jag tacksam för.



Published with Blogger-droid v2.0.1

torsdag 1 december 2011

1:a december 2011

För att försöka få ett lite mer positivt perspektiv på livet har jag bestämt mig för att ge mig själv en liten julklapp i form av en lista på saker jag är tacksam över. Den listan ska jag läsa och förhoppningsvis kunna "tanka" kraft ur.

2021 har på många sätt varit ett ganska tufft år och jag har stora förhoppningar på 2012.

Jag har tänkt att jag varje dag ska skriva om något jag är tacksam över. Det är så lätt att bara gnälla och glömma bort att även små och till synes oviktiga saker är precis det som håller en uppe.

Idag den 1:a december är jag tacksam över att jag har 2 underbara barn som gör mig varm i hjärtat med alla sina finurligheter. Jag är också tacksam över att jag har en fantastiskt envis man som just nu använder sin envishet till att kämpa med sitt företag. Han gör verkligen allt för att vi förhoppningsvis någon gång i framtiden ska kunna få lite fler valmöjligheter.

/Lotta



Published with Blogger-droid v2.0.1