lördag 15 augusti 2009

Vackert

Lyckades ta dessa vackra kort idag när vi var i Pershyttan.


Bilder på oss o barnen kommer en annan dag...

fredag 14 augusti 2009

The Trick Shot Master

Vi var hela familjen till Mellringe GK i kväll och tittade på Peter Jöhnckes show. Fy sjutton vad roligt det var. Han är jätteduktig och gör helsköna grejer. Sen var han och hans fru Lotta mycket trevliga dessutom. =)
Lägger ut lite bilder i helgen så ni får se.
Klicka på länken så får ni ett smakprov på hans färdigheter.
www.trickshotmaster.com

Mot soffan....

onsdag 12 augusti 2009

Fullt upp i morgon...


...eller hur mycket kan man egentligen hinna med på en dag?


Jag jobbar igen i morgon efter att ha varit föräldraledig tisdag o onsdag. Så i morgon torsdag o sen fredag är det Gregers tur igen att vara hemma.

När vi går och lägger oss i morgon kväll ska följande vara avklarat:

* Lotta ska jobba 8-15.45

* Amanda har dagis 8.30-13.30

* Simon ska vaccineras 10.30

* Lotta ska klippas 16.00

* Greger ska klippas 17.00 (tur att vi går hos samma frissa)


Jag säger bara: "Tur att man får gå och jobba i lugn och ro" ;-D

tisdag 11 augusti 2009

Apropå svininfluensa

I morgon förmiddag samlas ALLA lärare i Örebro för fortbildning på Conventum. Hur smart är det egentligen så här precis före skolstart med tanke på svininfluensan??? Jag är så glad att jag inte ska dit. Är föräldraledig 50% för tillfället och har valt att inte delta på den föreläsningen. Man måste ju inte utsätta sig för såna risker i onödan.

Over and out...

Dagisdags

Idag har Amanda börjat på dagis igen efter en lång sommarledighet. Vi var med både Greger o jag o lämnade. Det gick bra. Sen gick vi till Simons blivade avdelning o pratade med fröknarna o Simon fick leka en stund. Det känns jättebra med båda barnen o dagis.

Jag är ju på väg till nytt jobb och så länge jobbar jag 50% på gamla skolan tills dom fått in det folk dom behöver.

Nu ska jag ta med Simon och åka till IKEA och Marieberg en sväng innan det är dags att hämta Amanda.

Ha det gott!

måndag 10 augusti 2009

1:a dagen avklarad

Jag har överlevt första dagen på jobbet! Däremot är huvudet nu knallfyllt med frågor... om rastvakter, klassrumsmöbleringar, vem gör vad och när och så vidare.

Ska bli skönt att krypa upp i soffan senare och bara tänka på annat...

söndag 9 augusti 2009

Bara några timmar kvar nu...


Tänk vad enkelt livet var när man var liten och bara behövde ta beslut som "i eller utanför poolen?"


I morgon bitti kl. 08.00 är det dags att börja jobba igen. Jag har varit föräldraledig sedan 13:e juni 2008 så det känns lite speciellt. Det innebär stora förändringar för familjen. Greger ska vara föräldraledig en månad. Amanda återgår till 15-timmars dagis den här veckan. Samma dagis men ny avdelning. Om två veckor börjar Simons inskolning (på Amandas gamla avdelning). Det ska bli spännande att se hur vår nya tillvaro med två arbetande föräldrar och två barn på dagis blir.


Just nu sitter jag ensam hemma och försöker få ordning på tankar och papper inför jobbstarten. (Greger o barnen är i Nora med farmor o farfar.) Jag ska börja på min "gamla" skola nu i morgon. Först när dom fått tag i en ersättare för mig så får jag flytta över till min "nya" skola. Det känns lite konstigt. Jag vet inte riktigt hur jag ska tänka o planera. Det känns nog bättre när man väl är igång. Har möblerat om i ena rummet i källaren och fått iordning ett riktigt mysigt arbetsrum. Den enda som saknas är en laptop...får ordna det under hösten. Beslutet att börja jobba nu till höstterminsstarten känns ialla fall helt rätt.
På återhörande!