lördag 21 april 2012

Lite nytt


Lånade ett par virkböcker på bibblan härom dagen. Den här var bra som uppslagsbok. Den tar upp 300 tekniker o är väldigt grundlig o systematiskt. Det är inget man läser från pärm till pärm, men väl så bra att ha hemma.

Published with Blogger-droid v2.0.4

fredag 20 april 2012

torsdag 19 april 2012

Ritch ratch

Jag tar det som ett gott tecken att byxorna gick sönder hjärtformat :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

måndag 16 april 2012

Aprilväder

Så här såg det ut i Örebro i förmiddags. Vårförstöring sa Amanda. Jag håller med.


Published with Blogger-droid v2.0.4

söndag 15 april 2012

Vårig utflykt till Sörön


Tack vare massor med hjälp från svärföräldrarna orkade jag idag med ut på utflykt. Barnen o jag o kusin Kajsa med familj for till Sörön. Det är så vackert att ströva där i naturreservatet. Blåsipporna, vitsipporna o vårlökarna blommade hejdlöst. Solen sken åtminstone då och då. Myrorna kryllade o fåglarna sjöng om våren. En liten mus såg vi som klättrade upp i ett träd. Spännande tyckte barnen. Tyvärr överlevde inte musen eftermiddagen...Citrus jaktinstinkt slog till o plötsligen var musen inte så pigg längre. Lite prat om liv o död o sen gick vi vidare.

Barnen lekte i det ihåliga trädet. De klättrade på ett enormt träd som rasat i någon storm. De letade insekter tillsammans med farfar som tagit med luppar o håvar. Vi fikade o lyssnade på fåglarna.

På väg hem åkte vi en snabbis förbi Öby kulle och visst såg vi en handfull ormar, men säsongen är nog över för ormspaning där.

En snabb visit med fika i fågel"tornet" hann vi oxå med.

Tack J och B för all support idag. Vi hade inte orkat ta oss iväg utan er hjälp.

Published with Blogger-droid v2.0.4