fredag 18 maj 2012

Min prins

Det här är min prins Simon. Det bästa han vet är att vara ute i naturen. Igår var vi till Järleån tillsammans med farmor o farfar samt kusin Kajsa o faster Lina. Det var ett fasligt tjoande o hojtande i bilen hela vägen dit (Järle ligger utanför Nora). Simon försökte hålla ordning på farfars bil. Inte lätt när andra bilar kör in emellan, eller när jag körde i filen bredvid. Väl framme undrade han om det var fikadags redan innan han hunnit sätta ner båda fötterna utanför bilen. Väl nere vid grillplatsen hamnade vi helt otippat i ett godisregn. Vi satte oss i vindskyddet o fikade. Sen kastade vi kottar o pinnar i forsen o tittade på dem när de virvlade iväg. Till slut blev det dags att vandra/klättra upp mot parkeringen igen. Då hittade Amanda harsyra o bjöd på till alla som ville ha. Väl uppe vid bilarna snabbfikade vi o barnen lekte av sig sin sista lekork. Mysigt var det.

Tack Janne o Bitte för hjälpen med matsäcken.


Published with Blogger-droid v2.0.4

tisdag 15 maj 2012

Nya idéer...

...är väl iofs inte något jag behöver just nu, men det är godis för själen att läsa den här tidningen. Har du inte läst den än så rekommenderar jag den verkligen.


Published with Blogger-droid v2.0.4

söndag 13 maj 2012

Nya utmaningar

Äntligen ska jag göra något som jag gått och funderat över om jag klarar av. Det ska bli en (eller snarare två, för jag ska göra en till mig oxå) cirkelvirkad kofta i lite Odd Molly stuk. Det går bättre än väntat även om jag ibland måste läsa både en två och tre gånger + testvirka innan det blir rätt. Amanda är jätteivrig o undrar om den faktiskt inte är färdig snart. Jag har hållit på i tre kvällar...


Published with Blogger-droid v2.0.4