fredag 1 juni 2012

Snälla mamma...

När Simon såg vimplarna som jag virkat till altanen utbrast han ett så sött "Snälla mamma, får jag beställa sån till mitt rum?" Apselut svarade jag och vi gick till hans rum. Vilka färger vill du att jag virkar med då? Sån och sån och sån, sa han och pekade på figurerna på sin gardin. Pluttgubben min.

Gissa om han blev glad när den här låg på hans plats vid frukostbordet nästa morgon :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

tisdag 29 maj 2012

Älskade barn

Detta var det första mina ögon såg när jag öppnade dem i morse. Det gjorde inte alls ont att möta dessa busiga o förväntansfulla blickar. Vilket privilegium!


Published with Blogger-droid v2.0.4

måndag 28 maj 2012

Testvirkar vimplar


Håller på och pimpar altanen inför sommarsäsongen. Målar hyllor och ljuslyktor och vackra slingriga grenar som sedan ska arrangeras fint. Hittade ett par gamla panelgardiner som ska få nytt liv där ute. Den ena får bli gardin och den andra ska jag göra dukar av. Men, tänker ni då...nåt virkat måste det väl ändå få vara med oxå. Jodå, jag håller på och virkar en slinga med vimplar i matchande färger till gardinen. Ska bli spännande att se om resultatet blir lika bra som jag hoppas.

Published with Blogger-droid v2.0.4

söndag 27 maj 2012

Mors dag

Har haft en skön Mors dag. Det stora firandet hade vi igår hos Lina, Tomaz o Kajsa.

Idag har vi hunnit med Spartacusstafett. Amanda fick pokal för att hon med dagens runda sprungit totalt 20 gånger. Hon var så stolt att hon gick runt med den i flera timmar.

Den klippte jag grabbarna Korslid. Greger lagade god lunch o sen tog vi siesta under den värsta värmen. När Greger stack iväg till söndagsfotbollen gick barnen o jag ut i trädgården. Vi byggde koja i fotbollsmålet. De badade lite i plaskpoolen o sen bröt VM i geggamojja ut i sandlådan. De fick duscha med trädgårdsslangen innan det gick att ta in dem i huset igen. Lite mys vid tv:n o sen god natt.

Nu sitter Greger o jag o äter tårta o har Mästarnas Mästare race.


Published with Blogger-droid v2.0.4