lördag 9 maj 2009

fredag 8 maj 2009

Stök i kök


Simons nya favoritsyssla är att ställa sig upp mot allt han hittar och sen att försöka gå genom att hålla sig i dessa saker. Eftersom han inte själv kan avgöra vad som funkar att göra så här med så innebär det en hel del trillande. Man kan t ex inte ställa sig med hjälp av Amandas lekspis. Inte heller lekbordet eller dom små stolarna. Däremot går det alldeles utmärkt att både ställa sig upp vid och gå vid badkaret och bidén. Amandas säng kan man också gå utmed och soffan på kontoret.

Igår försökte han ställa sig upp med hjälp av sin leksakslåda. Amanda hade hällt ur alla saker och tryckt ner en kudde i botten på den vilket visade sig vara lyckosamt för Simon. Han lyckades nämligen ställa sig upp genom att hålla i den. Sen när han trillade hade han turen att falla mjukt eftersom han landade rakt ner i lådan på kudden. Han kom däremot varken upp eller ner så det var inte så värst kul i alla fall. (Fast jag som såg det hela tyckte det såg rätt kul ut.)

torsdag 7 maj 2009

Smaskiga djurdrinkar...


Amanda provar på att vara bartender. Hon har fixat till några riktigt smarriga drinkar. Vad sägs om en Kanindrink med lätt touch av morot? Hon bjuder dessutom på Rutiga Grodan, Kissekatten och Vresiga Åsnan.

För den som föredrar lättare drycker finns givetvis vatten i pipmugg som alternativ.


Sånt här roade vi oss med när Simon sov middag idag... =)

tisdag 5 maj 2009

Regnbågen


Alldeles nyss drog det in ett oväder här med hagel och stormvindar. Det hela avslutades med en magnifik regnbåge. Amanda tyckte regnbågen var jättefin.

Testar ny bloggsajt

Testar en ny bloggsajt. Får se om det är nåt för mig. Gamla bloggen finns kvar så länge. Kul att du tittade in till mig. /Lotta