fredag 23 mars 2012

Pricken över iet.


Som pricken över iet en lilaglittrig blomma på sidan av Amandas mössa.

Apropå mössan så träffade jag en jättetrevlig kvinna på vårdcentralen i torsdags. Vi spenderade många timmar i väntrummen tillsammans. Hon frågade mig om min virkning och innan hon gick hem hade jag skrivit ner mönstret till henne. Hoppas verkligen hon provvirkar den. Tack M! Trots att vi träffades där vi träffades och under de omständigheter som var, gick jag hem med en varm och go känsla i magen. Jag känner mig lite piggare och fick nästa vecka att vila upp mig på, så det ska nog bli ordning på allt.

Måste också passa på att tacka läkaren jag träffade. Tack W! Det bemötande jag fick av dig gav mig tillbaka en tro på att det faktiskt fortfarande finns läkare som ser människan innuti. Du fick mig att känna mig sedd och hörd. Tänk om det fanns fler som du.

Nej, nu ska jag ta och virka några mössor till. Jag har nämligen fått några beställningar :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

Det som skulle bli en, blev tre.

Det gick så fort och blev så fint att jag av bara farten gjort tre mössor u det fina snäckskalsmönstret jag översatte härom dagen.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Det ska bli en vacker mössa

Jag har gått runt ett tag och funderat på om jag skulle våga mig på att virka en vacker mössa som jag sett på nätet. Det som fått mig att tveka var det faktum att mönstret är på engelska...

Men härom kvällen tog jag mig i kragen och öppnade mönstret och googlar på översätta virktermer och sen satt jag typ en timme och klurade fram och tillbaka innan jag tyckte att jag var nöjd.

Tyvärr räckte inte orken till att börja virka den kvällen.

Fortsättning följer....


Published with Blogger-droid v2.0.4

måndag 19 mars 2012

Barnvagnsmobiler


Jag tog och packade upp barnvagnsmobilerna som jag virkat till Ellen o Anton och piffade lite mer på dem. Nu har de fått några fina matchande bollar oxå. Så fint så!

Published with Blogger-droid v2.0.4

söndag 18 mars 2012

Med löfte om varmare tider...

Smultron och blåbär på strå har jag hittat monster till här på nätet. Som vanligt gör man sina egna justeringar och voila så fina de blev. Har redan fått önskemål på beställning. Najs!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Rätt låt vann!

I sann Mello-anda har jag virkat varsin mick till Simon o Amanda.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Published with Blogger-droid v2.0.4

Prinsesstårta

En prinsesstårta som är beställd o nu klar för leverans. Jag blev jättenöjd.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Man ska inte ropa hej...

....förrän man är över bäcken.

Jag som längtar så efter våren blev ju otroligt besviken på vädret härom dagen. Den 8:r när jag gick till jobbet var det barmark men då och då föll en ensam snöflunga mot marken. Det var bara precis att man märkte det. En riktigt stressigt morgon hade jag nog inte märkt av det ens. Men när jag gick ut på rastvakt vid halv tolvtiden gick det inte att missa vad som hänt. Då var det ett heltäckande lager med snö, ca 4 cm tjockt. Dagen därpå var det borta igen.


Published with Blogger-droid v2.0.4